Pages

Saturday, January 21, 2012

Jom Tambah Follower Blog Korang



Salam...


Hari ni saya bukan nak buat entri pasal Gambar Menarik atau Fakta Menarik bukan juga Berita Semasa dan Teknologi.Untuk pengetahuan anda,blog saya ni dah mencapai 100 followers...!!
(hekk elehh...baru 100,org dah beribu tak kecoh pun...ahakss..) Terima kasih kepada korang yang dah follow blog ni.


Tapi....
100 followers masih belum cukup,mari kita tambah lagi follower kita dengan segmen Jom Tambah Follower oleh Blog Haris Kaito.Sebenarnya ini kali pertama blog ni join segmen2 macam ni.Bagi blog baru macam blog ni memang susah nak memikat follower yang banyak.Blog ni tidaklah sebagus blog2 hebat yang lain.

Penting ke follower ni?
Bagi saya,follower ni agak penting sebenarnya.Bila orang follow blog kita,secara automatik mereka akan dapat tau entri2 terbaru blog kita.Di situ la bermulanya orang akan komen di entri kita.So,trafik blog kita akan meningkat.Dan earning iklan Nuffnang pun akan naik...hehehe...




Okey!Jom join segmen yang best ni sekali.Syarat2 dia memang senang.


1.Mesti Follow blog Haris Kaito.Tipu dosa
2.Buat satu entri dengan tajuk JOM TAMBAH FOLLOWER!
3.Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
4.Pastikan korang letak link ini dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
http://hariskaito.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html
5.Tak perlu tag sapa2.Tapi kalau korang nak tag jugak Haris tak kisah.
6.Letak link entri korang kat bahagian komen bawah ini!


Kalau nak join jangan lupa pegi Link Ni dulu ye..
Terima kasih semua..selamat maju jaya!!

25 comments:

  1. saya pun baru cecah 100 followers semalam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa tahniah..semoga follower kita semakin bertambah :D

      Delete
  2. semoga bertambah lg follower ye..
    =D

    ReplyDelete
  3. nice blog...sudah follow awk..jom follow sy blik :)

    ReplyDelete
  4. follower blog nie banyak pakjoe je sikit hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...blog pakjoe lagi la byk follower....beribu2...:D

      Delete
  5. SHHHHHHH! jgn bgtau org hahahhaah

    ReplyDelete
  6. follow sini...jom tambah followers..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Hi. Saya datang dari segmen yang sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey...dah follow blog awak balik...thanks yea :D

      Delete
  8. singgah sini n follow :)

    http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. Wanieys dtg dr segmen sama
    Follow awak^^
    Salam perkenalan
    Jom ke blog wanieys^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower_18.html

    ReplyDelete
  10. singgah dri segmen yg sama
    sudah follow...
    sudi2 la ke blog saya...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

    ReplyDelete
  12. Hi, dr segmen y sama. Jom singgah n follow ^^

    http://talkdramalove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. dtg dari segmen yg sama...jom follow sye...oready follow u :)

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...