Pages

Sunday, January 22, 2012

sOurbLock Sambut 1st Anniversary (Contest)



Salam...

Sempena ulang tahun blog Sourblock yang pertama pada 22 Januari 2012, Sourblock  telah membuat contestnya yang pertama di mana ini kali pertama saya join contest,saya baru saja menulis ayat yang pertama,harap2 la dapat hadiah pertama...hehe...

Contest ni memerlukan saya menulis review tentang Sourblock.Jadi ini adalah review saya tentang Sourblock..............

Seperti yang korang tau,Sourblock ni sudah pun berusia 1 tahun dimana entri pertamanya di-post pada 22 Januari 2011.Blog ni biasanya post pasal benda2 yang menarik berlaku dalam dunia ni.Jadi blog ni memang best untuk dibaca walaupun blog ni sangat masam!!


Fakta Nombor Sourblock
-282 jumlah followers
-319 jumlah entri

Kenapa korang patut melawat Sourblock?
-Blog ni unik
-Blog ni adalah blog paling masam pada abad ini
-Korang boleh baca entri yang menarik kat sana
-Boleh tambah pengetahuan dengan dengan info2 yang tak pernah anda tau
-Background blog ni batu-bata macam rumah tak siap...hehe..

Kenapa saya suka Sourblock?
-blog ni simple but nice
-ada identiti sendiri
-admin tak sombong,selalu komen kat blog RotiButter ni
-Blog ni tak serabut dengan widget2 yang mengarut
-Entrinya berkualiti
-dan lagi satu,saya suka gaya penulisannya

Kenapa saya tak berapa suka Sourblock?
-Blog ni lagi banyak follower dari blog saya
-entri pun lebih banyak dari blog saya
-hahaha...gurau jee...

Akhir kata,Sourblock memang best dan ada potensi untuk meningkat lagi.Saya anggap Sourblock ni sebagai 'senior' saya sebab saya pun masih baru dalam dunia blogging ni.Harap Sourblock akan menjadi salah satu blog Malaysia yang berjaya satu hari nanti.

Sekian terima kasih....


5 comments:

  1. amboi...sy x mkn bodek ok...wakakakak...nice bro..tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mane ade bodek...haha ok bro :D

      Delete
  2. Salam Blog Roti Butter..
    saya dah letakkan bloglist anda di sini..
    Check it out..di Bloglist B
    Hanif blog bloglist

    Setiap hari saya akan datang ke blog anda..dengan syarat updated blog anda jangan melebihi 3 hari..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey...terima kasih ye...
      saya akan cuba update sekerap mungkin :)

      Delete
    2. hihi nice...sy review simple giler.wet3

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...