Pages

Saturday, December 31, 2011

Kasut Sekolah Angry Bird?

Salam...


Angry Bird memang semakin popular sekarang ni.Tak kira di kalangan kanak2 dan juga dewasa.Game Angry Bird yang pada mulanya dikeluarkan untuk Apple IOS seperti iPhone,iPod kini juga didapati dalam Android dan PC.


Populariti game ni sangat meluas sehinggakan banyak produk2 yang dihasilkan berdasarkan karakter2 di dalam game ni.Antara produknya seperti patung,t-shirt,keychain,housing telefon dan banyak lagi.Kalau sebut semua esok baru habis kot..hehe..


Dan yang terbaru,saya terjumpa kasut sekolah Angry Bird!Memang susah nak percaya kasut sekolah Angry Bird pun ada.Terus keluarkan handphone dan ambik gambar...hehe..mahal jugak kasut ni..









@Dijemput untuk share gambar ni..

3 comments:

  1. haha, sape beli ni mesti taksub gile ngan angry birds

    ReplyDelete
  2. hahaha..tu laa...budak2 mesti nak beli ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. Kat mane ade jual kasut angry bird tu.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...